Hockeymannen winnen laatste oefenduel van Hurley 

ALMERE • Zo 4 september 2022 | 17:57 • Zondag 4 september 2022 | 17:57

De eerste mannenploeg van de Almeerse Hockey Club heeft de laatste oefenwedstrijd voor de competitiestart in de Promotieklasse overtuigend gewonnen. De ploeg van coach Alex Verga was in Amsterdam met 2-5 te sterk voor Hurley, dat het afgelopen seizoen nog actief was in de Hoofdklasse. Joep Troost was de grote man bij de Almeerders door drie treffers voor zijn rekening te nemen.

In het eerste kwart kwamen de Almeerders op een 0-2 voorsprong via Joep Troost (benutte strafcorner) en Manu Verga. Op slag van rust deed Hurley wat terug via Voskuil, die uit een strafcorner wist te scoren. In het derde kwart waren opnieuw Troost en Verga trefzeker voor Almere. In het laatste kwart kwam Hurley via Van Loon nog terug tot 2-4, maar Joep Troost bepaalde niet veel later met een schitterende goal de eindstand op 2-5.

De Almeerse mannen staan het komend seizoen weer onder leiding van coach Alex Verga, die deze zomer na een paar jaar van afwezigheid terugkeerde op het oude nest. De Almeerders beginnen de competitie in de Promotieklasse volgende week zondag met een uitwedstrijd tegen HBS.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel