Sterke seizoenstart voor BV Almere

ALMERE • Zo 25 september 2022 | 19:21 • Zondag 25 september 2022 | 19:21

De badmintonners van BV Almere zijn bezig aan enorm sterke competitiestart. De eerste drie wedstrijden in de eredivisie werden dik gewonnen. Er werd al twee keer met 8-0 gewonnen van Hoorn en Roosterse.

Ook zondagmiddag was BV Almere veel te sterk voor Smashing uit het Gelderse Wijchen. Smashing werd met 7-1 aan de kant geschoven. Van de acht partijen ging alleen de partij van Ieva Pope tegen Lieke Maes zondagmiddag met 2-0 verloren.

BV Almere wil zich in de eerste fase van de competitie plaatsen voor de kampioenspoule. De Almeerders moeten dan na het eerste deel van de competitie in de top vijf zien te eindigen van de reguliere competitie. In totaal spelen er tien teams in de eredivisie. Na de eerste drie wedstrijden is Almere lijstaanvoerder.

Vorig seizoen greep BV Almere in de finale van de eredivisie net naast de landstitel. De ploeg ging toen onderuit tegen Duinwijck. Die zure smaak is volgens coach Dave Khodabux nu wel weggespoeld en ligt de focus nu op dit seizoen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel