SV Urk komt net tekort tegen DOVO

URK • Wo 5 oktober 2022 | 22:36 • Woensdag 5 oktober 2022 | 22:36

De voetballers van SV Urk hebben woensdagavond een competitieduel in de Derde Divisie thuis tegen DOVO met 3-2 verloren. Het is de vijfde verliespartij op rij voor de promovendus. Bij de rust keek de ploeg van trainer Gert Jan Karsten tegen een 1-0 achterstand aan.

De gasten uit Veenendaal kwamen na zeven minuten al op voorsprong. Guido van Dijk kon van dichtbij een voorzet vanaf de rechterkant binnenwerken. De Urkers kregen daarna meerdere kansen om de achterstand weg te werken via Hessel Snoek en Lucas Schraal. Maar deze konden niet worden verzilverd. Ook DOVO miste enkele goede kansen om verder uit te lopen.

Na de pauze kon Lucas Schraal uit een voorzet van de linkerkant bij de tweede paal de gelijkmaker aantekenen. Door blunders in de Urker verdediging in de 68e en 71e minuut kwam DOVO in korte tijd op een 1-3 voorsprong. Tijdens het slotoffensief kwam Urk nog terug tot 2-3 door een treffer van Jelle de Boer. Ondanks een hectische slotfase lukte het de Urkers niet om alsnog een positief resultaat te behalen.

SV Urk gaat zaterdag in Sassenheim op bezoek bij Ter Leede.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel