SV Urk krijgt flink pak slaag in Barendrecht

URK • Za 5 november 2022 | 16:20 • Zaterdag 5 november 2022 | 16:20

De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag in de derde divisie de uitwedstrijd in en tegen Barendrecht kansloos met 5-1 verloren.

Bij rust stonden de Urkers al met 3-0 achter door twee doelpunten van oud-Vitessespeler Aness Serghini en één van Robbert Olijfveld.

Een kwartier na rust scoorde Danny Monster van Barendrecht de 4-0 waarna Bradley el Idrissi 10 minuten voor tijd de 5-0 liet aantekenen. Pieter Brands scoorde vlak voor tijd de eretreffer en bepaalde de eindstand op 5-1. Door deze nederlaag zakken de Urkers naar plek 16 in de derde divisie met nog maar 3 punten voorsprong Excelsior '31 dat helemaal onderaan staat.