Hockeydames verliezen nipt van Victoria

ALMERE • Zo 13 november 2022 | 16:43 • Zondag 13 november 2022 | 16:43

De dames van De Almeerse Hockey Club hebben zondag een competitieduel in de Promotieklasse tegen Victoria verloren. De gasten uit Rotterdam waren met 1-2 net te sterk voor de ploeg van trainer André Morees. Bij de rust keken de Flevolandse dames tegen een 0-2 achterstand aan.

Al na zes minuten kwam De Almeerse op achterstand. Daphne Voormolen nam namens Victoria de treffer voor haar rekening. In de 14e minuut verdubbelden de Rotterdammers de voorsprong door een treffer van Jozina Leemans.

Strafcorner
In het derde kwart kwamen de Almeerders terug in de wedstrijd. Susanne van der Bijl verzilverde een strafcorner. De thuisploeg ging daarna op jacht naar de gelijkmaker. De ploeg kreeg diverse mogelijkheden om via een strafcorner de gelijkmaker te scoren. Dit lukte echter steeds nét niet.

De Almeerse promoveerde vorig seizoen naar de promotieklasse, maar heeft het dit seizoen moeilijk op het een na hoogste hockeyniveau in Nederland. Tot nu toe werden er slechts vier punten verzameld. De dames staan daardoor op de elfde plaats.

Aan het einde van het seizoen degraderen de nummers elf en twaalf rechtstreeks uit de Promotieklasse.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel