Flevo Boys dieper in zorgen na nederlaag tegen SDV Barneveld

EMMELOORD • Za 26 november 2022 | 20:08 • Zaterdag 26 november 2022 | 20:08

Flevo Boys uit Emmeloord heeft zaterdagmiddag op eigen veld verloren van directe concurrent SDV Barneveld. De gasten waren uiteindelijk met 1-2 te sterk op sportpark Ervenbos. Bij rust was het nog 1-1. Door de nederlaag staat de ploeg van coach Arjen Postma nu derde van onderen in de vierde divisie B.

SDV Barneveld kwam in de eerste helft na een kwartier spelen op voorsprong door een goal van Ricardo Mengerink, na een ingestudeerde corner. Vlak voor rust mocht Johan Tiems de gelijkmaker aantekenen namens de thuisploeg: 1-1. In de 2e helft kwamen de gasten na 10 minuten spelen toch weer op voorsprong na een blunder van Flevo Boys keeper Matyas van Zorge: hij liet een simpele bal glippen, waarna Stijn van Wolfswinkel dankbaar profiteerde: 1-2. In de slotfase was Flevo Boys nog dichtbij de 2-2, maar het bleef uiteindelijk 1-2 op sportpark Ervenbos.

Door de nederlaag passeert directe concurent SDV Barneveld de Emmeloorders op de ranglijst. Flevo Boys staat nu 14e met slechts HZVV en Olde Veste nog onder zich.