Flevo Boys met 4-2 te sterk voor d'Olde Veste

EMMELOORD • Za 10 december 2022 | 19:50 • Zaterdag 10 december 2022 | 19:50

De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag in de Vierde Divisie de laatste wedstrijd voor de winterstop gewonnen. De Emmeloorders waren voor eigen publiek met 4-2 te sterk voor d’Olde Veste uit Steenwijk.

De Emmeloorders kwamen voor rust op een 2-0 voorsprong door twee treffers van Thomas Potters. Meteen na de pauze deden de gasten die op de een na laatste plaats staan iets terug. Juulus Kwant kon met een intikker bij de tweede paal de aansluitingstreffer binnen schieten. Vijf minuten later nam de thuisploeg door een treffer van aanvoerder Aran Nijboer opnieuw afstand van de d’Olde Veste: 3-1. Maikel Toeter scoorde in de 75e minuut de tweede treffer van de gasten. Vlak voor tijd bepaalde Thomas Potters met zijn derde doelpunt van de middag de eindstand op 4-2.

De Emmeloorders gaan met 14 punten uit 15 duels als de nummer dertien van de Vierde Divisie de winterstop in. Flevo Boys hervat de competitie op 21 januari met een uitduel tegen Ajax.