City verwacht geen spelers te (ver)kopen tijdens laatste uren transfermarkt

ALMERE • Di 31 januari 2023 | 18:07 • Dinsdag 31 januari 2023 | 18:07

Technisch directeur Johan Hansma verwacht vandaag geen inkomende en uitgaande transfers meer bij Almere City FC tijdens de laatste uren van 'transfer-deadline-day'.

Nederlandse clubs hebben tot middernacht de tijd om spelers over te nemen, die onder contract staan bij een andere club. Vaak is er op de laatste dag dat dit kan nog veel transferverkeer tussen clubs.

Almere City FC versterkte zich tijdens deze wintertransferperiode met de Noor Kornelius Hansen en de Belg Milan Corryn. Aanvaller Hansen werd overgenomen van he Noorse Stabaek Football. Middenvelder Corryn kwam over van het Poolse Warta Poznan.

Receveur en Van Hoeven
Tim Receveur en Bradly van Hoeven, die beiden op weinig speeltijd konden rekenen dit seizoen, vertrokken bij de club. Middenvelder Receveur tekende vorige week een contract bij FC Dordrecht, terwijl buitenspeler Van Hoeven naar TOP Oss verhuisde.

Almere City FC staat momenteel op de vierde plaats van de Keuken Kampioen Divisie. Deze plek geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de play-offs voor promotie naar de eredivisie. Komende vrijdag speelt de ploeg van trainer Alex Pastoor een thuiswedstrijd tegen Jong PSV.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel