City FC zonder aanvoerder Van Bruggen tegen Jong PSV 

ALMERE • Do 2 februari 2023 | 16:57 • Donderdag 2 februari 2023 | 16:57

De profvoetballers van Almere City FC spelen vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Jong PSV, de huidige nummer 12 van de Keuken Kampioen Divisie. De Almeerders, die vierde staan op de ranglijst, kunnen tegen de beloftenploeg uit Eindhoven geen beroep op Damian van Bruggen. De reserve-aanvoerder is voor één wedstrijd geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart (2x geel) van vorige week tegen Telstar (0-1 winst).

Naast reserve-captain Van Bruggen is ook eerste aanvoerder Danny Post nog altijd niet inzetbaar voor de ploeg van Alex Pastoor. Ook verdediger Joey Jacobs is nog niet helemaal fit en trainde donderdag nog apart van de groep. De verwachting is dat zowel Post als Jacobs vanaf komende week weer volop kunnen deelnemen aan de groepstraining.

Jong PSV won afgelopen maandag nog met 3-2 van Willem II. Het is de vraag met welke selectie de Eindhovenaren naar Almere afreizen, aangezien komende zondag ook de topper in de eredivisie Feyenoord - PSV op het programma staat. De thuiswedstrijd tegen Jong PSV begint vrijdagavond om 20.00 uur in het Yanmar stadion en staat onder leiding van scheidsrechter Puts.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel