Flevo Boys zakt naar laatste plaats na kansloze nederlaag bij DETO

EMMELOORD • Za 25 februari 2023 | 16:51 • Zaterdag 25 februari 2023 | 16:51

De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag een flinke nederlaag moeten incasseren bij DETO. In Vriezenveen werd het 5-0 voor de thuisploeg. Door het verlies zakt de ploeg van trainer Arjen Postma naar de laatste plaats in de vierde divisie.

Bij rust keek Flevo Boys al tegen een 4-0 achterstand aan. Binnen zestien minuten scoorden Melvin Degenaar en Kai Weeselink (twee treffers). Vlak voor rust vergrootte Bas Postma de voorsprong. De bezoekers konden er niet meer tegenoverstellen dan een schot van Aran Nijboer. Die poging verdween over het doel van DETO. Halverwege de tweede helft moesten de Emmeloorders de 5-0 incasseren, die door Bas Postma werd gemaakt.

Flevo Boys zakt door het verlies van de veertiende naar de zestiende en laatste plaats in de vierde divisie. Dit omdat concurrenten SDV Barneveld en d'Olde Veste'54 wel wonnen.