Flevo Boys pakt drie belangrijke punten

EMMELOORD • Za 4 maart 2023 | 19:25 • Zaterdag 4 maart 2023 | 19:25

Flevo Boys heeft in de Vierde divisie de thuiswedstrijd tegen CSV Apeldoorn met 2-1 gewonnen. Voor de Emmeloorders zijn het drie belangrijke punten in de strijd tegen degradatie. Na de 5-0 nederlaag van vorige week tegen Deto kwam Flevo Boys op de laatste plaats te staan. De Emmeloorders zijn na de winst van zaterdag van de laatste plaats af. Flevo Boys stijgt één plaats.

De Emmeloorders kwamen na een half uur spelen op achterstand. Saïd Hassan maakte in het strafschopgebied een overtreding. Vervolgens was het Rik Vlutters die vanaf elf meter de bal hard achter doelman Winand Quertel van Flevo Boys schoot (0-1).

Flevo Boys kwam snel na de pauze op gelijke hoogte (1-1). Timon Rorije maakte de goal voor de Emmeloorders. Twintig minuten later kwam de ploeg van trainer Arjen Postma op voorsprong. Willem Huizing tikte van dichtbij de bal achter Dean Brederwolt (2-1).

Er zijn nog negen duels te spelen dit seizoen. Flevo Boys gaat volgende week in Amsterdam op bezoek bij AVV Swift.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel