Almere City treft VVV-Venlo in halve finales play-offs

ALMERE • Za 27 mei 2023 | 19:22 • Zaterdag 27 mei 2023 | 19:22

Almere City FC treft VVV-Venlo in de halve finales van de play-offs voor promotie naar de eredivisie. VVV schakelde zaterdagavond in Tilburg Willem II uit na verlenging (2-2). De allesbeslissende 2-2 van Yasar viel in de extra tijd van de verlenging en dompelde Tilburg in diepe rouw. Almere City wist zich vrijdagavond al te verzekeren van de halve eindstrijd, nadat de ploeg van Alex Pastoor thuis (na verlenging) met 3-1 won van FC Eindhoven.

De eerste wedstrijd tussen Almere City FC en VVV-Venlo wordt komende dinsdagavond om 20.00 uur gespeeld in Venlo. De return volgt op zaterdagmiddag 3 juni in het Yanmar stadion. Bij VVV spelen oud Almere City spelers Sven Braken en Nick Venema. Bij Almere City hebben Danny Post en Damian van Bruggen een verleden in Venlo.

Het huidige VVV is voor Almere een lastige tegenstander. De Limburgers waren dit seizoen tijdens de reguliere competitie twee keer te sterk voor de Almeerders. Op de eerste speeldag van de Keuken Kampioen Divisie wonnen de Venlonaren thuis met 3-0 van 'City' en op 13 maart was VVV in het Yanmar stadion met 1-3 te sterk voor de Almeerders.

Tijdens de play-offs volgt Omroep Flevoland Almere City FC op de voet in het programma AlmEredivisie. Bekijk hier de eerste drie afleveringen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel