City FC mist Akujobi tijdens eerste finalewedstrijd tegen FC Emmen

ALMERE • Ma 5 juni 2023 | 18:19 • Maandag 5 juni 2023 | 18:19

Almere City FC trainer Alex Pastoor kan dinsdagavond tijdens de eerste finalewedstrijd van de play-offs tegen FC Emmen geen beroep doen op vaste rechtsback Hamdi Akujobi. Akujobi kreeg afgelopen zaterdag tijdens de halve finale return tegen VVV zijn tweede gele kaart in de play-offs en is daarmee automatisch een play-off wedstrijd geschorst.

Naast Akujobi moet ook aanvoerder Danny Post de eerste finalewedstrijd tegen de Emmenaren vanaf de tribune bekijken. De middenvelder kreeg vorige week dinsdag tijdens de heenwedstrijd tegen VVV Venlo een rode kaart na een pittige overtreding op Simon Janssen. Dit leverde Post een schorsing van drie wedstrijden op, waarvan één voorwaardelijk. De captain is zondag tijdens de return in Drenthe wel weer beschikbaar.

De eerste finalewedstrijd van de play-offs voor promotie naar de eredivisie wordt dinsdagavond vanaf 20.00 uur gespeeld in een uitverkocht Yanmar stadion in Almere en is live te volgen via Omroep Flevoland Radio en via een liveblog op www.omroepflevoland.nl en de app. De return volgt zondag om 18.00 aan de Oude Meerdijk in Emmen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel