City FC klaar voor finale return tegen FC Emmen 

ALMERE • Za 10 juni 2023 | 17:34 • Zaterdag 10 juni 2023 | 17:34

Almere City FC reist zondag met een fitte selectie af richting Drenthe voor de return van de finale van de play-offs voor promotie naar de eredivisie. De eerste finale-wedstrijd tussen beide ploegen in Almere eindigde dinsdagavond in een verrassende 2-0 overwinning voor Almere City FC. Een overwinning, een gelijkspel of zelfs een kleine nederlaag (één doelpunt verschil) betekent promotie voor de ploeg van Alex Pastoor.

In vergelijking met de heenwedstrijd in het Yanmar stadion kan trainer Pastoor weer beschikken over rechtsback Hamdi Akujobi en middenvelder Danny Post. Beide spelers waren dinsdag nog geschorst. Post zat en schorsing van twee wedstrijden uit naar aanleiding van zijn rode kaart tijdens de halve finale tegen VVV Venlo. Akujobi was de eerste finale-wedstrijd geschorst, omdat hij in beide halve finale wedstrijden tegen VVV Venlo een gele kaart had gepakt.

De spelersbus vertrekt zondag om 12.30 uur richting Drenthe en zal worden uitgezwaaid door vele supporters. De return van de finale begint zondagavond om 18.00 uur aan de Oude Meerdijk in Emmen. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout. De wedstrijd is te volgen via een liveblog op onze website en via een live verslag op OF radio.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel