City FC zonder middenvelder Alvaro Peña tegen Excelsior 

ALMERE • Za 16 september 2023 | 16:32 • Zaterdag 16 september 2023 | 16:32

Trainer Alex Pastoor van Almere City FC kan zondagmiddag tijdens de uitwedstrijd tegen Excelsior geen beroep doen op middenvelder Alvaro Peña. De Bask heeft een voetblessure en is vermoedelijk twee à drie weken uit de roulatie. Naast Peña ontbreken ook aanvoerder Danny Post, Milan Corryn en Faiz Mattoir in de wedstrijdselectie: zij komen allen terug van blessures.

Almere City heeft na vier wedstrijden nog geen punten weten te pakken in de eredivisie, terwijl Excelsior een prima start van de competitie kent met vijf punten uit vier gespeelde wedstrijden. Voor trainer Alex Pastoor is het zondag een speciale wedstrijd op Woudestein, omdat hij in het verleden hoofdcoach was bij Excelsior en in 2010 met de club uit Kralingen naar de eredivisie promoveerde.

Nordin Bakker staat zondagmiddag gewoon onder de lat bij de Almeerders. De doelman heeft sinds kort concurrentie van de ervaren Oostenrijkse doelman Samuel Radlinger. De 30-jarige Radlinger wordt sinds begin september voor één seizoen gehuurd van Austria Wien. 

De Noor Kornelius Hansen zit ook weer bij de selectie. De aanvaller hoopt zondag tegen Excelsior zijn eerste minuten in de eredivisie te kunnen maken na maanden van blessureleed.

De uitwedstrijd tegen Excelsior begint zondagmiddag om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Van den Kerkhof. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel