AlmEredivisie: Almere City gelooft in stunt tegen PSV

ALMERE • Vr 22 september 2023 | 18:45 • Vrijdag 22 september 2023 | 18:45

Na het eerste historische punt in de eredivisie van afgelopen zondag tegen Excelsior spelen de profvoetballers van Almere City FC zaterdagavond vanaf 20.00 uur de thuiswedstrijd tegen PSV. De ploeg van trainer Alex Pastoor gelooft in een stuntje tegen de koploper uit Eindhoven.

Nu de Almeerders eindelijk van de hatelijk nul af zijn, willen ze de goede lijn doortrekken tegen PSV dat midweeks nog met 4-0 verloor bij Arsenal in de Champions League. Trainer Alex Pastoor en aanvoerder Damian van Bruggen (ex-PSV) spreken hun verwachtingen uit over de confrontatie met de koploper in Aflevering 6 van #AlmEredivisie.

In deze zesde aflevering van #AlmEredivisie komt verder auteur Joris Kaper uit Dronten aan het woord. Kaper is al zijn hele leven fanatiek supporter van PSV. Sinds een paar jaar combineert Kaper zijn liefde voor PSV ook met schrijven. Zo verscheen er een boek van zijn hand over oud-speler Nii Lamptey en werkt hij nu aan een boek over de club in de oorlogsjaren.

In deze uitzending verder een portret van de Noor Kornelius Hansen, die na maanden van blessureleed op het punt staat zijn rentree te maken voor de Almeerders. Hansen hoopt stiekem tegen PSV zijn eredivisiedebuut te mogen maken. Technisch manager Johan Hansma legt uit waarom sterspeler Anthony Limbombe onlangs onverwacht vertrok naar het Belgische Beveren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel