160 kilo zware Emmeloorder geeft worstelshow

EMMELOORD • Zo 24 september 2023 | 12:50 • Zondag 24 september 2023 | 12:50

Het 'Monster van Emmeloord' Yme Mein heeft zaterdagavond een worstelshow gegeven in theater 't Voorhuys in Emmeloord. Het was voor het eerst dat Mein de ring in zijn eigen woonplaats betrad. Tijdens het Live Action Wrestling evenement kregen toeschouwers een show voorgeschoteld waarin de worstelaars elkaar door de ring gooien.

Plaatsgenoten kennen Yme Mein als de vriendelijke, imposante portier van Café The Bottom in Emmeloord. Maar fans van Live Action Wrestling, het Amerikaanse Show Worstelen, kennen hem als Yme 'Monster' Mein: een van de meest succesvolle worstelsterren van Europa die zijn tegenstanders met het grootste gemak door de ring smijt. Zijn omvang helpt daarbij; met 195cm en 160kg is hij de grootste zwaargewicht van Nederland en één van de grootsten van Europa.

Mein trad bij de show in 't Voorhuys in de ring tegen de beste Europese worstelsterren. De worstelaars gooiden en smeten met elkaar en lanceerden zichzelf door de lucht. Met het aanmoedigen van de helden en het uitjoelen van de slechteriken speelde het publiek een belangrijke rol.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel