Futsal Emmeloord hard onderuit tegen Het Vennewater

EMMELOORD • Za 18 november 2023 | 13:59 • Zaterdag 18 november 2023 | 13:59

De zaalvoetballers van Futsal Emmeloord hebben vrijdagavond een thuisduel met dubbele cijfers verloren van Het Vennewater uit Heiloo. De Emmeloorders stonden bij de rust nog met 2-1 voor. In de tweede helft nam Het Vennewater het inititatief volledig over en won uiteindelijk het competitieduel in de 1e Divisie A afgetekend met 4-11.

Futsal Emmeloord kwam vroeg in de wedstrijd op achterstand tegen de nummer drie uit de competitie. Door treffers van Mourad Boundati en Jaouad Boundati werd dit voor rust nog omgebogen naar een 2-1 voorsprong. Het leek er op dat de promovendus uit Emmeloord in dit duel uitzicht had op een goed resultaat.

Helemaal mis
In de tweede helft ging het echter helemaal mis. De Noord-Hollanders maakten meteen na rust zeer effectief gebruik van fouten van de thuisploeg en boog de achterstand in korte tijd om naar een 2-6 voorsprong. De Emmeloorders probeerden nog iets terug te doen door met een vliegende keeper te spelen. Hierdoor kwam de promovendus terug tot 4-6. Maar daarna was er geen houden meer aan. Het Vennewater bleef uiterst efficiënt de kansen benutten en won uiteindelijk dik verdiend met 4-11.

Door de nederlaag bivakkeren de Emmeloorders met zes punten uit zeven duels in de degradatiezone.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel