ASV Dronten mist de aansluiting in de 1e klasse G

DRONTEN • Zo 19 november 2023 | 10:22 • Zondag 19 november 2023 | 10:22

ASV Dronten heeft de thuiswedstrijd tegen CSV Apeldoorn met 1-3 verloren. Daarmee blijft het gat met de koploper van de 1e klasse G van district Oost zes punten. Koploper is RKHVV uit Huissen en ASV Dronten blijft op de vijfde plaats staan. RKHVV speelde dit seizoen ook nog een wedstrijd minder.

De Drontenaren kwamen na een paar grote kansen in de beginfase snel op 1-0 voorsprong. Jeremy de Graaf schoot de bal na een vrije trap achter de doelman van CSV. Helaas voor de Drontenaren kwamen de gasten net voor rust op gelijke hoogte (1-1).

“Ik denk dat het vooral gewoon zuur is dat je de eerste helft niet met een voorsprong eindigt”, zegt aanvoerder Jordi Schols na afloop van de wedstrijd.

Weggezakt
Na rust zakte de energie bij ASV Dronten weg en kreeg CSV Apeldoorn meer grip op de wedstrijd en wist opnieuw te scoren (1-2). In de extra tijd van het duel ging de doelman van ASV Dronten, Alex Bindenga, bij een corner mee naar voren. De afvallende bal werd opgepikt door Apeldoorn. Het doel van Dronten was door de afwezigheid van Bindenga nog leeg en zo kon CSV makkelijk de derde treffer scoren (1-3).

"Voorlopig haken we af, maar wij willen in ieder geval meedoen voor promotie, dus daar gaan we ons best voor doen", aldus doelpuntenmaker Jeremy de Graaf.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel