Nieuwe trainer ASV Dronten: 'Amateurvoetbal is leuker dan profvoetbal'

DRONTEN • Zo 16 juni 2024 | 18:03 • Zondag 16 juni 2024 | 18:03

De nieuwe trainer van ASV Dronten wil graag in de top van het amateurvoetbal werken. Guido Wind vindt de amateurs veel leuker dan het profvoetbal. "Puur omdat echt de passie er nog bijzit", zegt de voetbaltrainer uit Vollenhove.

Wind is de afgelopen twee jaar actief geweest bij MSC Meppel. Met de club promoveerde hij afgelopen seizoen naar de derde klasse. De 35-jarige oefenmeester vindt de switch naar ASV Dronten een prachtige stap. ASV Dronten sneuvelde in de eerste ronde van de nacompetitie en speelt ook volgend seizoen in de eerste klasse. Het is voor de nieuwe trainer van ASV Dronten echt een mooie stap hogerop.

Voordeel
De nu oud-trainer Patrick Posthuma vertrekt bij Dronten en gaat aan de slag bij Eemdijk. Posthuma blijft wel betrokken bij de jeugdafdeling van ASV Dronten en dus komen de twee elkaar tegen op het Burgemeester Dekker sportpark. "Ik zie dat als een voordeel", zegt Wind. Hij verwacht veel met Posthuma te kunnen overleggen wat er binnen de club allemaal speelt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel