SV Urk heeft met terugkeer van talent de selectie weer op orde

URK • Ma 17 juni 2024 | 19:44 • Maandag 17 juni 2024 | 19:44

Centrale verdediger Willard Timmerman keert met ingang van komend seizoen terug als speler van Derde Divisionist SV Urk. De talentvolle speler komt over van profclub SC Heerenveen, waar hij een groot deel van de jeugdopleiding doorliep en in het elftal speelde voor spelers onder de 21 jaar.

Het bestuur van SV Urk is erg blij met de komst van de verdediger, zo valt te lezen op de website van de club: “Willard heeft bij SC Heerenveen jarenlang geïnvesteerd in zijn ontwikkeling als voetballer en als mens. Als jong talent maakte hij de overstap naar een BVO. Nu komt hij terug naar Urk. Voor ons als club is dat prachtig. Met zijn terugkeer krijgt de selectie écht een kwaliteitsimpuls. Daarmee is de selectie op orde voor wederom een jaar Derde Divisie voetbal op Urk”.

Ook Maarten Verbaan maakt komend seizoen de overstap naar SV Urk 1. De 20-jarige aanvaller was het afgelopen seizoen nog actief voor het O23-team van de voetbalclub. Bij SV Urk verdwijnen met Bennie Dunnink, Klaas Kramer en Dick Hakvoort drie gevestigde waarden in de eerste selectie. Met de komst van Timmerman is de selectie van Urk voor het aankomend seizoen op orde.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel