'Krasse Knar' Egbert de Vos sport om niet te verpieteren

EMMELOORD • Za 22 juni 2024 | 19:34 • Zaterdag 22 juni 2024 | 19:34

In een aflevering van 'Krasse Knarren' zegt de 71-jarige Egbert de Vos dat het heel belangrijk is om te blijven sporten. De Emmeloorder staat drie keer per week in de sportschool om te werken aan zijn fitheid.

Senioren van 65 jaar en ouder komen onvoldoende in beweging. Drie van de vijf bewegen niet of nauwelijks. In onze serie 'Krasse knarren' aandacht voor Flevolandse ouderen die wél regelmatig sporten.

Verpieteren
"Als je niets doet, dan verpieter je", zegt De Vos vanaf een sportfiets in de sportzaal. De Emmeloorder voelt zich na elke sportsessie weer helemaal fit. Hij wil het sporten graag nog zo lang mogelijk volhouden. De Vos heeft eigenlijk zijn hele leven al aan sport gedaan en dat wil hij zo blijven doen.

Vroeger was vooral volleybal zijn passie. "Ik ben er wel trots op dat ik dit allemaal kan", aldus De Vos met een glimlach op zijn gezicht. Hij vindt het fijn om te zien dat zijn niveau door te oefenen nog altijd omhoog gaat.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel