Spaanse media: Almere City huurt verdediger Ricardo Visus van Betis Sevilla 

ALMERE • Wo 10 juli 2024 | 14:47 • Woensdag 10 juli 2024 | 14:47

De Spaanse centrale verdediger Ricardo Visus van Betis Sevilla speelt het komend seizoen op huurbasis voor Almere City FC. Dit melden diverse Spaanse media.

De 23-jarige Visus tekende vorige week nog een nieuw 3-jarig contract bij de nummer 7 van La Liga van het afgelopen seizoen, maar hij mag van zijn werkgever nu een jaar ervaring opdoen in de eredivisie.

Visus kwam in 2018 op 17-jarige leeftijd voor Betis Sevilla spelen. Hij kwam destijds over van UD Santa Marta. Bij Betis speelde hij met name zijn wedstrijden voor Betis Deportivo, het tweede elftal van de club uit Andalusie.

Tussendoor werd hij ook twee seizoenen uitgeleend aan Córdoba CF, waar hij tevens in het eerste elftal debuteerde. Het afgelopen seizoen was Visus de aanvoerder van Betis Deportivo en wist hij met dit beloftenelftal te promoveren.

La Liga
Naast deze promotie mocht Visus het afgelopen seizoen op 21 oktober 2023 zijn officiële debuut maken in de hoofdmacht van Betis in La Liga, het hoogste niveau in Spanje.

Tijdens de uitwedstrijd tegen Getafe CF kwam hij in de 60e minuut in de ploeg voor oud PSV'er Andrés Guardado.

Basisdebuut in Bernabeu
Er volgden het afgelopen seizoen nog 3 optredens in het elftal van toptrainer Manuel Pellegrini. Onlangs op 25 mei mocht Visus ook zijn basisdebuut maken voor Bets Sevilla in de uitwedstrijd tegen kampioen Real Madrid.

In Bernabeu wist Betis met Visus, spelend centraal achterin, het sterrenensemble uit de hoofdstad knap op 0-0 te houden.

Geen optie tot koop
Almere City heeft volgens de Spaanse media geen optie tot koop kunnen bedingen voor de talentvolle speler van Betis Sevilla.

Dit betekent dat Visus na het komende seizoen 2024-2025 automatisch zal terugkeren naar Spanje.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel