Nieuwe spelers van SV Urk willen zich zo snel mogelijk veilig spelen

URK • Do 11 juli 2024 | 6:50 • Donderdag 11 juli 2024 | 6:50

Willard Timmerman (21) en Jent de Ridder (18) willen komend seizoen zich met SV Urk zo snel mogelijk veilig spelen in de Derde Divisie. "Laten we hopen op minder tegendoelpunten, dan komen we al een heel eind", zegt Timmerman.

Timmerman en De Ridder willen de groep graag een kwaliteitsimpuls geven. Timmerman komt over van Eredivisieclub SC Heerenveen waar hij afgelopen jaar in de leeftijdscategorie onder de 21 jaar speelde.  De Ridder kwam vorig jaar in actie bij de jeugd van Eredivisieclub PEC Zwolle.

Willard Timmerman

Jent de Ridder

Veilig
SV Urk wist het afgelopen seizoen degradatie pas in de laatste speelronde te voorkomen en dat wil de voetbalploeg echt anders doen. Deze week is het team van trainer Peter Wesselink begonnen aan de voerbereiding op weer een seizoen in de Derde Divisie.

Voor SV Urk begint op zaterdag 17 augustus de competitie. Komende zaterdag speelt de ploeg de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Dan staan de Urkers oog in oog met ONS Sneek uit de Vierde Divisie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel