Veelgestelde vragen

Omroep Flevoland gaat zorgvuldig om met gegevens van de gebruikers van haar interactieve diensten. Daarbij houdt ze zich aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wel worden ze gebruikt voor een goede dienstverlening en eventueel om de gebruikers op de hoogte te houden van de diensten van het tv-, radio- en internetbedrijf. De gegevens worden zodanig beveiligd dat onbevoegden er geen misbruik van kunnen maken. Op de website worden algemene bezoekersgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Daarmee kan de omroep haar website en dienstverlening verbeteren. Omroep Flevoland maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van tijdelijke cookies.

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat op de harde schijf van de computer wordt opgeslagen. Ze bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de site gemakkelijker te maken.

 Als je nog vragen hebt, stuur dan gerust een mail naar marcom@omroepflevoland.nl.

Het verspreiden van een signaal via de satelliet is een kostbare aangelegenheid. Voor sommige regionale omroepen, waaronder Omroep Flevoland, zijn de kosten in verhouding te hoog. Er is echter een uitzondering. Via tv-aanbieder JOYNE is het Flevolandse nieuws te volgen via NL Provinciaal 1, een zender die wordt gedeeld door meerdere regionale omroepen, zoals RTV Drenthe, RTV Oost en Omrop Fryslan. De uitzending van Omroep Flevoland is te zien tussen 21.00 uur en 22.00 uur. Als u niet via de kabel of Digitenne kijkt is er toch een mogelijkheid om live naar Omroep Flevoland te kijken, namelijk via deze website of via de gratis app.
Omroep Flevoland is sinds 11 december 2006 overal in Flevoland via Digitenne te ontvangen. Soms is een buitenantenne noodzakelijk. Eventueel kunt u daarvoor de oude harkantenne gebruiken die u niet horizontaal maar verticaal richting Lelystad moet richten. Meer informatie vindt u op www.digitenne.nl
Omroep Flevoland is opgenomen in alle digitale pakketten en is daardoor in een groot deel van Nederland te ontvangen. Omroep Flevoland zit in alle Flevolandse gemeenten ook in het analoge pakket.

Je kunt Omroep Flevoland niet via de satelliet ontvangen maar wel digitaal via de ether, via Digitenne. Je hebt dan een decoder nodig. Hiermee kun je de publieke omroepen (inclusief Omroep Flevoland) gratis ontvangen. Op www.kpn.com  vind je meer informatie. Ook antennespecialisten kunnen je informeren.

Een andere mogelijkheid is om Omroep Flevoland via de computer te bekijken via een live stream op de website of via de app op smartphone of tablet.

De nieuwsuitzendingen van Omroep Flevoland kun je bekijken via de knop 'kijken'. Vrijwel alle programma’s kun je hierop terugvinden. Van sommige programma's heeft Omroep Flevoland niet de rechten om deze ook op internet te mogen plaatsen. Programma's en nieuwsitems zijn ook te bekijken via Android-smartphones en de iPad en iPhone. Daarvoor is een speciale applicatie ontwikkeld die gratis te dowloaden is.

Dit is in overleg met politie Flevoland gebeurd. De politie vindt dat het de verkeersveiligheid ten goede komt en het is een service richting automobilisten. Daarbij wordt ook samengewerkt met www.flitsservice.nl. Als u een flitser heeft gezien kunt u bellen met Omroep Flevoland om luisteraars hierop te attenderen: 0320-285050.

Agendaberichten kun je hier insturen: Persberichten kun je via e-mail aan onze redactie sturen: rtv@omroepflevoland.nl.

Ja, dat is mogelijk. Hier vind je meer informatie. Hieraan zijn kosten verbonden. Het is ook mogelijk de link van de uitzending te bewaren. Deze link blijft in principe ‘eeuwig’ bestaan en kan zodoende altijd gratis opgevraagd worden.  Het is belangrijk om te weten dat niet alle beeldmateriaal wordt uitgezonden en dat je alleen beeldmateriaal krijgt dat op televisie is geweest. Het is niet mogelijk om ruw materiaal op te vragen.

Niet al het beeldmateriaal dat gemaakt wordt, wordt uiteindelijk uitgezonden. Het is niet mogelijk om beeldmateriaal te verkrijgen dat niet op televisie is uitgezonden.

 

Tips voor de redactie kun je via e-mail sturen naar rtv@omroepflevoland.nl

© omroep flevolandsitemap | disclaimer