Vanavond en vannacht kunnen er een paar winterse buien vallen. Daarbij is kans op gladheid. Verder daalt het kwik tot iets boven het vriespunt.

De wind komt uit het westen en is matig boven land. Op de meren nog iets sterker.

Morgen valt er in het noordoosten een winterse bui. Verder ook zon. Het kwik stijgt naar 4 graden. De wind is zuidwestelijk en matig, kracht 3 tot 4.

Aanhoudend wisselvallig -

Het blijft de komende dagen wisselvallig. Vooral op zaterdag enkele winterse buien. Verder ook van tijd tot tijd zon. Zondag met een beetje geluk de hele dag droog. Daarbij is er ook van tijd tot tijd zon.

Na het weekend valt er soms ook wat regen. Wat verder aan het opvallen is de temperatuur. Die zit in een stijgende lijn en komt overdag zelfs weer in de dubbele cijfers.

Stuur uw mooiste weerfoto naar ons op, misschien komt uw foto vandaag in één van de uitzendingen van het weer! U kunt het onderstaande formulier gebruiken om uw foto naar ons op te sturen, maar u kunt ook mailen: weerfoto@omroepflevoland.nl

Denkt u aan het volgende als u een foto instuurt:
  • Wij kunnen alleen foto's in de uitzending tonen die in landscape (liggend) formaat zijn aangeleverd. Voor de gallery op internet maakt het formaat niet uit.
  • Indien u gebruik maakt van het emailadres stuurt u dan 1 foto per email.

Klik hier voor de voorwaarden.

© omroep flevolandsitemap | disclaimer