advertentie
Almere 22 januari 2017
De profvoetballers van Almere City FC spelen maandagavond de lastige uitwedstrijd tegen Jong Ajax, de huidige nummer twee van de Jupiler League. De Almeerders, die zevende staan op de ranglijst, moeten deze wedstrijd eigenlijk winnen om de aansluiting met de Top 5 te behouden. Trainer Jack de Gier kan in Amsterdam geen beroep doen op de langdurig geblesseerde spits Sven Braken en rechtsback Kees van Buuren, die kampt met de naweeën van een hamstringblessure. Spits Sherjill MacDonald is een twijfelgeval. Hij moest zondag de training voortijdig verlaten, nadat hij door zijn enkel was gegaan. Almere City FC wil zich deze transferperiode nog versterken met een rechtsbuiten en één of meer centrale verdedigers. Eerder zag de club de komst van spits Sjoerd Ars en verdediger Gévero Markiet op het laatste moment afketsen.
Almere 22 januari 2017
Almere City FC trainer Jack de Gier is zwaar teleurgesteld in Gévero Markiet. De verdediger liep de afgelopen twee weken stage bij Almere City FC, maar is inmiddels vertrokken naar het Duitse Homburg, dat uitkomt in de Duitse Regionaal Liga Sud. De Gier: “We waren tevreden over Markiet en wilden hem een aanbieding gaan doen. Hij is echter zonder iets te zeggen vertrokken, terwijl niemand daar iets van afwist. Heel jammer”. “Ik ben een positief ingestelde trainer. Gelukkig zijn we nog met veel andere dingen bezig momenteel en moeten we gewoon de goede keuzes maken. Misschien ben ik blij dat het zo gelopen is, want ik wil wel kunnen bouwen op mensen en in dit geval was dat niet mogelijk”, aldus een teleurgestelde Jack de Gier.
Zeewolde 21 januari 2017
Badmintonner Thomas Sibbald is tijdens de jaarlijkse sportverkiezingen uitgeroepen tot sportman van het jaar van Zeewolde. Sibbald was zaterdagavond niet aanwezig tijdens de uitreiking, omdat hij competitieverplichtingen had met zijn club Van Zijderveld.  Hockeyster Esmee Peet werd gekroond tot sportvrouw van het jaar. Ze werd landskampioen in Amerika met haar team van de University of Delaware.  Voetbalster Kirsten van de Westeringh werd gekozen tot talent van het jaar. Zij speelde het afgelopen jaar onder andere in Oranje onder de 16 jaar.  De meisjes A1 ploeg van Hockey Club Zeewolde werd uitgeroepen tot sportploeg van het jaar, terwijl het C1 team van Korfbal Vereniging Wolderwijd sportploeg van het jaar bij de junioren werd.
advertentie
advertentie
Lelystad 21 januari 2017
Na een lange onzekere periode heeft voetbalclub SV Lelystad haar financiën weer op orde. Dit bleek vrijdagavond tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging. Tijdens de 49e ledenvergadering werd het interim bestuur, dat de afgelopen 14 maanden de club leidde, door de leden unaniem gekozen tot het nieuwe bestuur van de voetbalclub die dit jaar 50 jaar bestaat. Het bestuur bestaat nu uit voorzitter Paul Dingjan, secretaris Kimberly Muller, bestuurslid voetbalzaken Stefan Halfwerk en penningmeester Nordin Bellari. Door een gebrek aan vrijwilligers binnen de club, hebben de leden vrijdagavond bovendien ingestemd met een verplichte vrijwilligersbijdrage: dit kan financieel (E.12,50 per kwartaal) of door het verrichten van werkzaamheden binnen de club.
Almere 21 januari 2017
De mannenploeg van de Almeerse Hockey Club heeft zaterdag een wedstrijd verloren en een wedstrijd gelijkgespeeld in Poule A van de zaalhoofdklasse. In de Almeerse Topsporthal was Amsterdam aan het begin van de middag met 6-4 te sterk voor de ploeg van coach Alex Verga. Later speelden de Almeerders met 1-1 gelijk tegen Schaerweijde. De Almeere Hockey Club heeft nu 8 punten uit 8 gespeelde wedstrijden en staat nu vierde in Poule A van de Hoofdklasse.
Emmeloord 21 januari 2017
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag in de hoofdklasse B kansloos verloren van Genemuiden. In Emmeloord waren de gasten met 0-2 te sterk voor de ploeg van trainer Inne Schotanus. In de rust keken de Emmeloorders al tegen een 0-1 achterstand aan.  Genemuiden kwam in de 26e minuut op voorsprong. Genemuiden-aanvoerder Anne van der Kolk kon de bal binnen het zestien-meter-gebied hard binnen schieten. In de tweede helft (73e) was Omar Kavak namens Genemuiden trefzeker. Door de nederlaag blijven de Emmeloorders onveranderd staan op een degradatieplek in de hoofdklasse B.  Volgende week gaat Flevo Boys op bezoek bij Sparta Nijkerk.
Flevo Boys kansloos tegen Genemuiden
vooral dat laatste, ik ben een Urk supporter hoor maar ik kan me goed voorstellen dat je je als FB supporter behoorlijk in de zeik gezet voelt door het nieuws dat ze het contract van de trainer heb...
SV Lelystad heeft financiën weer op orde
Hoe zo betalen !ze betalen contobutie toch. Of is dit een smoes voor verhoging die gebruik word voor het eerst te betalen .
Flevo Boys kansloos tegen Genemuiden
Hier ben ik het niet helemaal mee eens Lars Klijnstra en Jesse Betaze zijn een van de weinigen die voorop in de strijd gaan.
Flevo Boys kansloos tegen Genemuiden
Hier ben ik het niet helemaal mee eens. Ik vond Lars Klijnstra en Jesse Betaze een van de weinigen die vooraan in de strijd gingen!
SV Lelystad heeft financiën weer op orde
Een vereniging kan niet draaien als er te weinig vrijwilligers zijn. Uiteindelijk moeten er ook zaken geregeld worden (trainingen, bestuurszaken, vervoer, enz). Als daar te weinig mensen voor aanme...
SV Lelystad heeft financiën weer op orde
Een verplichte vrijwilligersbijdrage is dus niet vrijwillig.
SV Lelystad heeft financiën weer op orde
Ik kom af en toe kijken daar wil ik nu geld voor of mijn auto moet van binnen en buiten elke keer gewassen worden
SV Lelystad heeft financiën weer op orde
zoals ik het lees betaald ieder lid € 12,50 per kwartaal.of doet vrijwilligerswerk..als compensatie..in de hoop dat mensen eerder kiezen voor vrijwillig helpen dan €50,- per jaar te betalen...( voe...
SV Lelystad heeft financiën weer op orde
Per gezin, dus niet per lid, wordt € 12,50 per kwartaal geïncasseerd. Men kan deze bijdrage terug verdienen door werkzaamheden binnen de vereniging te verrichten. Een enorme klus om dit te rea...
Flevo Boys kansloos tegen Genemuiden
Inspiratieloos en zonder plannen een wedstrijd spelen. Nog niet eens een bal over 3 meter bij elkaar in de voet kunnen krijgen. Niet voor elkaar willen/kunnen werken en telkens 3 stappen te laat zi...
© omroep flevolandsitemap | disclaimer