Almere 23 november 2017
Almere City FC wil vrijdagavond eindelijk de eerste uitzege van het seizoen boeken in de Jupiler League. De Almeerders gaan dan in Spakenburg op bezoek bij Jong FC Utrecht dat op de één-na-laatste plaats staat van de ranglijst. De Almeerders, die 15e staan, spelen dit weekeinde een dubbelprogramma. Maandagavond neemt de ploeg van Jack de Gier het thuis op tegen RKC Waalwijk. Zowel Jong Utrecht (19e) als RKC (17e) staan lager op de ranglijst en dus vindt trainer De Gier dat zijn ploeg van deze tegenstanders moet winnen om stappen te kunnen zetten op de ranglijst en in de strijd om de tweede periodetitel. De Gier kan tegen Jong FC Utrecht geen beroep doen op Tom Overtoom, Jerge Hoefdraad, Josef Kvida en Kevin Brands.
Urk 23 november 2017
De voetballers van SV Urk willen komende zaterdag hun vierde zege op rij boeken in de Hoofdklasse B. De Urkers die zijn opgeklommen naar de 12e plaats gaan op bezoek bij de nummer 8 van de ranglijst SDC Putten. Volgens SV Urk trainer gaat het een zeer lastige uitwedstrijd worden aangezien SDC Putten 13 van de 14 behaalde punten dit seizoen in eigen huis wist te behalen. Karrenbelt kan in Putten niet beschikken over Teun Hakvoort en Maarten Dijkhuizen, die nog altijd geblesseerd zijn. Centrale verdediger Klaas Kramer is een twijfelgeval, maar de trainer verwacht niet dat hij fit genoeg is om in de basis te starten.
Almere 23 november 2017
James Efmorfidis traint sinds deze week mee met de eerste selectie van Jupiler League club Almere City FC. De 21-jarige Griekse middenvelder maakte de afgelopen weken grote indruk in het beloftenelftal van de Almeerders en mag zich nu proberen in de kijker te spelen bij de hoofdmacht. Efmorfidis speelde in het verleden in de jeugdopleidingen van Real Madrid, Barcelona, Ajax en van AZ. Voor hij afgelopen zomer aansloot bij het beloftenelftal van Almere City FC was hij actief in de Griekse competitie. Efmorfidis ziet Almere City FC als zijn laatste kans om te slagen in het betaalde voetbal. Afgelopen zaterdag werd de Griek met Jong Almere City FC periodekampioen in de Derde Divisie.
Almere 22 november 2017
De vrouwen van de Almeerse Hockey Club hebben in de overgangsklasse de inhaalwedstrijd tegen Cartouche met 2-1 gewonnen. Deze wedstrijd werd eerder op zondag 15 oktober afgelast. Er was toen geen scheidsrechter beschikbaar voor het duel. In de eerste helft had de ploeg van coach Dider Meijer het zwaar. Cartouche zette veel druk. Almere kreeg wel kansen, maar kwam niet tot scoren (rust 0-0). Yvette Willems en Lisanne Segers scoorden in de tweede helft direct achter elkaar de 1 en 2-0 voor Almere. Dat was in de 18de en 21ste minuut na rust. Twee minuten na de goals van Almere scoorden de gasten de aansluitingstreffer (2-1). Dat was dus ook de eindstand op Klein Brandt Sportpark. De Almeerse staat na deze overwinning op de vierde plaats in de overgangsklasse. De vrouwen spelen zondag de laatste wedstrijd voor de winterstop. De Almeerse gaat op bezoek bij Victoria in Rotterdam.
Almere 22 november 2017
Feest bij tennisclub LTV Almere. De club bestaat vandaag 40 jaar. Op sportpark de Marken in Almere Haven worden verschillende activiteiten gehouden. Zo is er de mogelijkheid om in traditionele witte kleding te tennissen met klassieke houten rackets. Ook zijn er een receptie en een feestavond gepland. De tennisvereniging kijkt terug op veertig jaar tennis in Almere. Met name in de beginjaren had LTV Almere een belangrijke sociale functie voor de polderpioniers.
Emmeloord 21 november 2017
De benefietwedstrijd tussen jeugdteams van Flevo Boys en Ajax heeft 9783,73 euro opgeleverd voor stichting JuCoBa. Deze stichting is opgericht door Renate van de Ven voor haar kinderen Julia, Coen en Babette. Renate heeft alvleesklierkanker en is ongeneselijk ziek. Om haar kinderen goed achter te laten, heeft ze de stichting opgericht. Zoon Coen voetbalt bij Flevo Boys en is fan van Ajax. Ouders en staf van het team hebben de benefietwedstrijd tegen de Amsterdammers binnen twee weken geregeld. Het duel eindigde in 2-2. Luuk Grovenstein en Lars Abma scoorden namens Flevo Boys.
City FC wacht belangrijk dubbel programma
Jack klinkt gelaten alsof hij er zelf geen geloof meer in heeft. Succes vanavond ! 3 punten mee naar Almere.205346
Efmorfidis ziet Almere City FC als laatste kans
Geweldige speler, waarom wacht Almere City nu al zo lang met deze speler ? Gaat een sensatie worden, let maar op !
Efmorfidis ziet Almere City FC als laatste kans
Een paar keer gezien in Jong nu, toont veel inzet en kan goed voetballen. Zou zomaar kunnen dat die het prima gaat doen en de kans krijgt nu Overtoom er nog een tijdje uitligt
Efmorfidis ziet Almere City FC als laatste kans
Heel simpel niet doen. Met alle respect voor deze speler hij is nergens goed genoeg gevonden en van dat soort spelers hebben we er al genoeg......net niet
Efmorfidis ziet Almere City FC als laatste kans
De Odegaard van Almere!
Efmorfidis ziet Almere City FC als laatste kans
Afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen VVOG genoten van deze speler. Wens hem dan ook heel veel succes toe bij het eerste elftal van Almere City FC.
Feest bij LTV Almere
Activitieten? Ik ben dol op activitieten :-)
Benefietwedstrijd stichting JuCoBa levert ruim 9700 euro op
Je zou zeggen gezien het aantal mensen op het sportpark dat er een paar ton is opgehaald. Op zn minst het getal af kunnen ronden naar 10.000
Benefietwedstrijd stichting JuCoBa levert ruim 9700 euro op
Chapeau aan alle betrokkenen !
Benefietwedstrijd stichting JuCoBa levert ruim 9700 euro op
En nu ver5dubbelt ajax of club fb het toch? 50000 komt beter in de richting of was dit gewoon het entree geld
© omroep flevolandsitemap | disclaimer