Politie: Lichaam is van Nikki, vriend aangehouden

LELYSTAD • Za 7 september 2013 | 15:21 • Zaterdag 7 september 2013 | 15:21
Het stoffelijk overschot dat woensdagmiddag langs de Torenvalkweg in Lelystad werd gevonden, is van de vermiste Nikki Lawalata uit Amsterdam. Dat meldt de politie. Uit onderzoek is gebleken dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen. DNA-onderzoek was nodig om de identiteit van het slachtoffer voor 100% vast te kunnen stellen. De resultaten daarvan werden zaterdagmorgen bekend.

Volgens de politie is vrijdagmiddag de vriend van Nikki als verdachte aangehouden. Zijn woning in Almere Poort is deze week drie dagen lang doorzocht. Vooralsnog is hij de enige verdachte. De politie verwacht niet dat meer personen worden aangehouden.

De 27-jarige Nikki Lawalata was sinds vorige week zaterdag vermist. Haar auto werd maandagmiddag ontdekt in de Poseidonstraat in Almere Poort. Met een forensisch team, duikers en een helikopter is daar door de politie uitgebreid naar sporen gezocht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel