Agent in gezicht geslagen

ALMERE • Vr 27 juni 2014 | 13:22 • Vrijdag 27 juni 2014 | 13:22
Een agent is in de nacht van donderdag op vrijdag door een Almeerder in het gezicht geslagen. Dat gebeurde na een melding van een vechtpartij op de Grote Markt. Agenten troffen een 23-jarige man aan die niet meer aanspreekbaar was. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Toen agenten getuigenverklaringen aan het opnemen waren, werden zij gehinderd door een 22-jarige Almeerder. Ondanks aangeven dat hij weg moest gaan, bleef de man hinderlijk en werd hij uiteindelijk aangehouden. Daarbij gaf de man een agent een klap in het gezicht.

Een half uur later moest de politie opnieuw ingrijpen op de Grote Markt. De gewonde man die eerder was afgevoerd, was teruggekomen en had iemand geslagen. Een beveiliger van een horecagelegenheid hield de man onder controle. Hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau. De politie heeft de voorvallen in onderzoek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel