Albert Heijn XL gaat dicht

ALMERE • Di 16 december 2014 | 13:06 • Dinsdag 16 december 2014 | 13:06
Supermarkt Albert Heijn XL in het stadshart van Almere sluit in maart komend jaar de deuren. Volgens een woordvoerder van moederbedrijf Ahold is de winkel niet rendabel te krijgen. Het huurcontract voor het pand loopt ook in maart af.

De vestiging in het Almeerse centrum bestaat sinds 2006 en was de eerste en enige Albert Heijn XL van Flevoland. Het personeel is inmiddels op de hoogte gebracht van de aanstaande sluiting. Het is de bedoeling dat er geen gedwongen ontslagen vallen. Het personeel in vaste dienst zal bij andere vestigingen van het supermarktbedrijf worden ondergebracht.

Citymall Almere laat weten dat er inmiddels gesprekken zijn met een nieuwe huurder. De sluiting van Albert Heijn XL en de komst van deze nieuwe huurder moet naadloos in elkaar overgaan. Welke ondernemer er in het pand komt wil Citymall niet zeggen totdat er een handtekening is gezet onder het nieuwe contract.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel