Wilders: geen afzwakking verkiezingsprogramma PVV

FLEVOLAND • Di 27 januari 2015 | 18:32 • Dinsdag 27 januari 2015 | 18:32
De Flevolandse PVV heeft het programma voor de komende provinciale statenverkiezingen niet afgezwakt. Dat zei PVV-leider Geert Wilders dinsdag bij de nieuwszender BNR. Aanleiding voor zijn uitspraak was een gesprek van PVV-lijsttrekker Chris Jansen bij Omroep Flevoland.

In het programma Over Flevoland Gesproken zei Jansen dat het verkiezingsprogramma op een aantal punten was aangepast. Dat was gedaan om zo meer kans te maken op deelname aan een eventueel nieuw college van Gedeputeerde Staten.

In het verkiezingsprogramma spreekt de PVV zich in algemene termen uit tegen islamisering, maar verbindt daar anders dan 4 jaar geleden geen concrete maatregelen aan, zei Jansen in het tv-programma.

Tegenover BNR zei Wilders dinsdag dat de PVV geen nieuwe lijn heeft voor de verkiezingen. Hij heeft daarover gesproken met Jansen. Volgens de Flevolandse lijsttrekker zitten ze op één lijn. Het anti-islamstandpunt blijft hoofdzaak voor de PVV.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel