Vis: "Helemaal klaar voor wethouderschap Dronten."

Dronten 9 april 2015
Vis: "Helemaal klaar voor wethouderschap Dronten."
Dirk Minne Vis zegt helemaal klaar te zijn voor het wethouderschap in Dronten. Donderdagochtend werd hij voorgedragen door het CDA als opvolger van Piet Bleeker. Die stapte eind vorige maand op. Bleeker kon naar eigen zeggen het wethouderschap niet uitvoeren zoals hij beoogd had. Vis neemt al zijn portefeuilles vol vertrouwen over.

Met name Economische Zaken past in zijn straatje aangezien Vis directeur is geweest van de Kamer van Koophandel in Flevoland. Ook zegt hij de bedrijfsvoering van Dronten weer helemaal op orde te willen krijgen. De manier van werken bij de gemeente staat ter discussie sinds de zogenoemde belastingblunder. De gemeente bleek te zijn vergeten twee miljoen euro aan belasting af te dragen.

Vis denkt zich goed staande te kunnen houden in de Dronter politiek. Hij was al eens raadslid van 2003 tot 2005 en vorig jaar was hij informateur en formateur van het huidige college van burgemeester en wethouders. Als de gemeenteraad 30 april akkoord gaat mag hij daar dus zelf onderdeel van uit gaan maken.

© omroep flevolandsitemap | disclaimer