Ruim 100 kaartjes Lowlands ongeldig gemaakt

BIDDINGHUIZEN • Di 4 augustus 2015 | 11:18 • Dinsdag 4 augustus 2015 | 11:18
De organisatie van Lowlands heeft 108 kaartjes voor het festival in Biddinghuizen ongeldig gemaakt. Volgens de organisatie zijn alle tickets op één dag met dezelfde creditcard gekocht bij het officiële verkooppunt Ticketmaster. Uit onderzoek zou blijken dat ze via de zwarte handel worden aangeboden.

In de Algemene Voorwaarden van Ticketmaster staat dat kaarten die worden doorverkocht niet geldig zijn. Iemand die een dergelijk toegangsbewijs heeft is juridisch gezien geen officiële klant van Ticketmaster. Hij heeft dan ook geen recht op een schadevergoeding.

Volgens Lowlands bestaat de kans dat de ongeldig gemaakte tickets alsnog via internet te koop worden aangeboden. Op de website heeft de organisatie daarom een lijst met de streepjescodes van de bewuste kaartjes gepubliceerd. Lowlands wijst erop dat alleen kaartjes die via ticketmaster.nl zijn gekocht betrouwbaar zijn. Het festival is van 21 tot en met 23 augustus.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel