Veel vraagtekens na schietpartij in bakkerij

ALMERE • Di 8 september 2015 | 22:18 • Dinsdag 8 september 2015 | 22:18
De politie heeft nog geen enkel idee waarom personeelsleden van een bakkerij aan de Vlotbrugweg in Almere Buiten zijn beschoten. Het incident deed zich in april voor. De zaak werd dinsdagavond behandeld in het tv-programma Opsporing Verzocht. De uitzending leverde volgens de politie tien tips met interessante informatie op.

In de bakkerij worden pita's, wraps en Arabische broden voor de Nederlandse markt gemaakt. In de nacht van 22 op 23 april meldden zich twee mannen aan een loket in de bakkerij. Na een kort gesprekje tussen de bedrijfsleider en de mannen trok een van hen een automatisch wapen en begon te schieten. De personeelsleden konden net op tijd wegspringen. De mannen vertrokken in een auto met gedoofde lichten.

Volgens de politie is er door de daders niet om geld gevraagd en is geen poging gedaan om de bakkerij binnen te komen. De zaak komt woensdag ook aan de orde in de uitzending van Bureau Flevoland.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel