Begrafenis vermoorde leider No Surrender in Almere

ALMERE • Do 22 oktober 2015 | 19:43 • Donderdag 22 oktober 2015 | 19:43
Brian Dalfour, de vermoorde leider van No Surrender, wordt zaterdag in Almere op begraafplaats aan de Kruidenweg begraven. De uitvaart begint die middag op de boot 'Diamond' in Almere Haven. Dat meldt de motorclub op haar website en Facebookpagina.

Vrijdagavond wordt er een herdenkingsbijeenkomst voor Dalfour gehouden, eveneens op de boot in Almere Haven. No Surrender roept leden en andere motorclubs op naar de begrafenis te komen. Na de uitvaartplechtigheid op zaterdag is er gelegenheid tot condoleren in Club JiggerZ op de Grote Markt.

De politie zegt op de hoogte te zijn van de uitvaart. Een woordvoerder zegt niets te vertellen over eventuele inzet, maar zegt wel dat er maatregelen worden getroffen. Een woordvoerder van de gemeente laat weten dat burgemeester Franc Weerwind pas vrijdagochtend beschikbaar is voor commentaar.

Dalfour werd vorige week dood aangetroffen in een vakantiewoning in het Brabantse Hooge Zwaluwe. De politie ging direct uit van een misdrijf, aldus Omroep Brabant.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel