No Surrender bewijst Brian Dalfour de laatste eer

ALMERE • Vr 23 oktober 2015 | 21:11 • Vrijdag 23 oktober 2015 | 21:11
Honderden leden van de motorclub No Surrender uit binnen- en buitenland hebben vrijdagavond in Almere Haven afscheid genomen van hun voorman Brian Dalfour. De 47-jarige Almeerder werd vorige week vermoord in een vakantiewoning in het Brabantse Hooge Zwaluwe.

De meeste leden van No Surrender kwamen vrijdagavond per auto naar Almere Haven. Op het schip Dutch Diamond bewezen zij hun captain de laatste eer. Ook familieleden namen afscheid van Dalfour.

Op de Sluiskade stonden leden van de motorclub om buitenstaanders op afstand te houden. Cameraploegen werd verzocht geen opnamen te maken uit respect voor de familie. De politie was op afstand aanwezig met zo'n 15 agenten.

Naastgelegen restaurant 't Veerhuys had de eetzaal verplaatst naar de serre, zodat de gasten geen zicht hadden op de Dutch Diamond. Dalfour wordt zaterdag met een motorescorte naar de begraafplaats aan de Kruidenweg in Almere overgebracht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel