Honderden leden No Surrender bij begrafenis

ALMERE • Za 24 oktober 2015 | 10:26 • Zaterdag 24 oktober 2015 | 10:26
Honderden leden van de motorclub No Surrender hebben in Almere afscheid genomen van Brian Dalfour. Hij was de leider van de Amsterdamse tak van de motorclub. De Almeerder werd vorig week vermoord aangetroffen in een vakantiewoning in het Brabantse Hooge Zwaluwe.

Het lichaam van Dalfour lag sinds vrijdag opgebaard op een schip in Almere Haven. Daar verzamelden motorrijders zich zaterdagmorgen om hem de laatste eer te bewijzen. Ook leden van No Surrender uit andere landen, zoals Duitsland en België, waren aanwezig.

Rond 11:30 uur werd de kist met daarin het lichaam van Dalfour van het schip gedragen. Een lange stoet auto's en motoren reed naar de begraafplaats in de Kruidenwijk. Politieagenten beperkten zich tot het regelen van het verkeer. Eenmaal aangekomen bij de begraafplaats vormden de leden van No Surrender een erehaag. Volgens de politie is de dag zonder incidenten verlopen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel