Restaurant serveert gerecht onder water
Chefkok Roderik Goores loopt al ruim tien jaar rond met het idee voor een onderwatergerecht. Nu is het hem gelukt om het zeegevoel aan tafel te presenteren. Het heet Aquarium en bestaat uit twee gerechten met de kreeftensoort langoustines, die op een bijzondere manier onder en boven water op tafel komen.
Goores hoopt dat het gerecht spraakmakend wordt en de gasten een extra ervaring en gespreksstof biedt tijdens het dineren. Het gerecht zit onder water in een omgekeerd cocktailglas, maar blijft toch droog.
De maaltijd wordt geserveerd in een klein aquarium, inclusief water, waterplanten en een kiezelbodem.
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!
recent nieuws
-
College Lelystad wil vasthouden aan maximaal twee casino's
LELYSTAD • Vr 26 april • Vrijdag 26 aprilHet aantal speelautomaathallen of casino's in Lelystad moet beperkt blijven tot twee. Op basis van normen voor het aantal hallen per inwoner is er geen reden om een derde speelhal toe te staan. Dat st...
-
'Koningsdag zonder boa's nauwelijks voorstelbaar'
ALMERE • Vr 26 april • Vrijdag 26 aprilAlmere kan zich nauwelijks voorstellen hoe een dag als Koningsdag zonder de inzet van boa's zou kunnen worden gehouden. "Als ik kijk wat wij inzetten en hoe druk we het hebben, dan kan ik mij dat niet...
-
Nieuwsoverzicht
Nieuwsoverzicht 26/04 | Lintjesregen in Flevoland • Dodelijk ongeval Lelystad
FLEVOLAND • Vr 26 april • Vrijdag 26 aprilGoedenavond. Elke dag rond 19.00 uur informeren we je met dit nieuwsoverzicht over het belangrijkste, opvallendste en leukste nieuws van de dag. Met vandaag: • 59 Flevolanders hebben vrijdag een konin...