Treinverkeer wordt een week lang platgelegd

ALMERE • Do 30 juni 2016 | 15:53 • Donderdag 30 juni 2016 | 15:53
Het treinverkeer rondom Almere wordt deze zomer een week lang stilgelegd vanwege werkzaamheden. Die beginnen op vrijdagavond 19 augustus en duren tot en met vrijdag 26 augustus.

Er rijden helemaal geen treinen tussen Almere Oostvaarders en Weesp. Ook de lijn naar Utrecht ligt eruit tot Naarden-Bussum. Reizigers moeten rekening houden met een kwartier tot een uur extra reistijd. De NS zet bussen in.

Werkzaamheden
De zeven dagen worden door ProRail benut om de nieuwe spoorbrug over de A6 bij Muiden op de goede plek te trekken. Vanwege het verkeer in de spits beginnen de werkzaamheden daarom al op vrijdagavond.

Lowlands
Ook bezoekers van Lowlands worden gewaarschuwd voor deze treinvrije week, zoals ProRail het noemt. Als je vanuit de Randstad of Almere naar Lowlands gaat moet je zorgen dat je voor vrijdagavond 22:00 uur op het festivalterrein bent. Dan beginnen de werkzaamheden. Na afloop kunnen de festivalgangers via Dronten naar Zwolle. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel