Opnieuw vernielingen in tuin Parkhuys

ALMERE • Wo 20 juli 2016 | 11:24 • Woensdag 20 juli 2016 | 11:24
Medewerkers van het Parkhuys in Almere zijn woensdagochtend opnieuw geconfronteerd met vernielingen in de tuin. Dit keer zijn de ruiten van een tuinhuis ingeslagen. Daarna zijn de daders het huisje binnen gegaan en hebben ze de inrichting overhoop gehaald. Het tuinhuis is een ontmoetingsruimte voor jongeren. Poefjes en verschillende muziekinstrumenten uit het huisje zijn verspreid door de tuin teruggevonden.

Dinsdag was het ook al raak. Toen zijn speeltoestellen in de tuin vernield en omver geduwd. De wijkagent heeft naar aanleiding van de vernielingen aangegeven vaker te gaan surveilleren.

Het Parkhuys is een inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten. Vrijwilligers van het Parkhuys zijn een groot deel van de ochtend bezig geweest met het opruimen en dichttimmeren van de kapotte ramen. Het bestuur is in overleg met de verzekeraar over de schade.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel