Al ruim 1000 reacties op enquête huisartsenposten

Flevoland 5 september 2016
Al ruim 1000 Flevolanders hebben de enquête over de huisartsenposten ingevuld. Het onderzoek in samenwerking met de andere regionale omroepen loopt nog tot en met zondag.

Ben jij tevreden met de huisartsenpost in jouw buurt? Ziek worden is nooit leuk, maar als je 's avonds of in het weekend beroerd wordt, is het nog wat lastiger. Je kunt dan niet naar je eigen huisarts, maar moet je melden bij de huisartsenpost. Wij zijn benieuwd of jij dat wel eens hebt gedaan en hoe dat ging.

>>> VUL DE ENQUÊTE HIER IN <<<

Huisartsenposten bestaan inmiddels zo'n 15 jaar en steeds meer mensen maken er gebruik van. In 2015 werd in Nederland 4,1 miljoen keer bij de huisartsenpost aangeklopt. Een stuk vaker dan de jaren daarvoor. Maar betekent dat ook dat je misschien wel langer moet wachten voordat je geholpen wordt? Of misschien weet je zelf de huisartsenpost sneller te vinden?

Omroep Flevoland wil weten hoe het gaat met de huisartsenposten in Flevoland. Daar hebben we je hulp bij nodig. Doe mee en vul de enquête in, het kost je maar een paar minuten. We hopen je binnenkort te kunnen vertellen hoe het met de Flevolandse huisartsenposten gaat.
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer