Erepenning voor oud-bankdirecteur Van Rijn

ALMERE • Do 29 september 2016 | 13:52 • Donderdag 29 september 2016 | 13:52
De vertrekkend directeur van de Rabobank Almere, Nathal van Rijn, heeft de gemeentelijke Erepenning gekregen. Hij ontving de prijs uit handen van burgemeester Franc Weerwind.

De onderscheiding wordt gegeven aan mensen die veel voor de stad hebben betekend. Sinds 2009 heeft Van Rijn zich hard gemaakt voor een groot aantal projecten, zo laat de gemeente weten.

Hij was onder andere initiatiefnemer van Het Almere Fonds. Een aantal lokale bedrijven stort daar jaarlijks een bedrag van 25.000 euro in. Het geld wordt gebruikt om verschillende initiatieven in de stad te steunen

Directeur bij Beate Uhse
“Met zijn vertrek gaat Almere een belangrijke sleutelfiguur, verbinder en een zeer met onze stad begaan persoon missen”, zei burgemeester Franc Weerwind.

Van Rijn verlaat de Rabobank om aan de slag te gaan als directeur van het bedrijf Beate Uhse in Almere. Dit bedrijf in erotische artikelen is het moederbedrijf van merken zoals Pabo en Christine le Duc.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel