Gestresste chauffeur stuurt passagiers de bus uit

ALMERE • Do 22 december 2016 | 13:23 • Donderdag 22 december 2016 | 13:23
Een groep buspassagiers die van Amsterdam naar Almere wilde reizen, is woensdagavond de bus uitgezet door een gestresste chauffeur.

De bus reed net weg van de halte bij het Amstelstation toen hij werd gesneden door een taxi. Daardoor moest de chauffeur vol in de remmen om een botsing te vermijden. Hij raakte volgens busmaatschappij Connexxion daardoor zo overstuur, dat hij terugreed en de passagiers vroeg uit te stappen.

Derde keer die dag
Volgens enkele reizigers had hij geroepen dat het al de derde keer die dag was dat hij een noodstop moest maken en dat hij niet verder wilde rijden. Passagiers op weg naar Almere moesten op de volgende bus wachten, die een half uur later ging. 

Een woordvoerster van Connexxion zegt dat de chauffeur te veel van streek was om verder te rijden. Hij heeft daarom gekozen voor de veiligheid van de passagiers. Hij is na het incident opgevangen door collega's.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel