Oudste supermarkt wisselt van eigenaar

LELYSTAD • Vr 20 januari 2017 | 14:17 • Vrijdag 20 januari 2017 | 14:17
De eerste supermarkt van Lelystad, in het Lelycentre, is verkocht. De winkel is nu nog in handen van Albert Heijn, maar gaat in februari over naar de Lidl.

Volgens de woordvoerder past de Albert Heijn niet meer bij het huidige Lelycentre. De koop van Lidl is opvallend, omdat er al een Lidl is gevestigd in het winkelcentrum.

Een woordvoerder van de supermarktketen Lidl laat slechts het volgende weten: "Wij zijn aan het kijken hoe we ons filiaal in het Lelycentre kunnen aanpassen naar de Lidl-standaard van nu. Dan kun je denken aan bredere gangpaden, toevoegen van een bake-off  en meer comfort en beleving voor de klant. We zitten momenteel om de tafel met de gemeente om te kijken hoe we gezamenlijk tot een mooi plan kunnen komen."

Voor het programma Blik op Toen besteedt Omroep Flevoland binnenkort aandacht aan de supermarkt, door op pad te gaan met de eigenaren van het eerste uur: Henk en Tineke van den Bedem. Dit in het kader van het 50-jarig bestaan van Lelystad. 
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel