Mannen opgepakt voor autodiefstallen en heling

ALMERE • Di 31 januari 2017 | 16:21 • Dinsdag 31 januari 2017 | 16:21
Twee mannen uit Almere zijn opgepakt omdat ze verdacht worden van diefstal, ontmanteling en heling van auto's. Bij een politie-inval in een loods in Nunspeet zijn naast de Almeerders ook verdachten uit Amsterdam, Elburg en Huizen aangehouden. Dat maakte de politie dinsdag bekend.

De politie had signalen dat er in de loods in Nunspeet gestolen auto's werden ontmanteld en in onderdelen werden afgevoerd. Twee weken geleden deed ze een inval in het pand, waar op dat moment vier mannen aan het werk waren. Een vijfde was net weg met een gestripte auto op een auto-ambulance. Hij werd even later op de A28 aangehouden.

In de loods troffen de agenten een grote hoeveelheid auto-onderdelen aan, afkomstig van zes gestolen auto's, voornamelijk Volkswagens en Audi's. Die waren gestolen in Almere, Amsterdam, Elburg en Zwolle.

Het onderzoek is nog bezig en de politie sluit meer aanhoudingen niet uit. De verdachten zijn uitgebreid verhoord en komen op een later moment voor de rechter.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel