Politie zoekt getuigen rondom dood Jdesse

ALMERE • Di 31 januari 2017 | 21:08 • Dinsdag 31 januari 2017 | 21:08
De politie zoekt getuigen rondom de dood van Jdesse Boerenveen, die 22 december werd gevonden in het water bij Almere Haven. De zaak werd dinsdagavond behandeld in Opsporing Verzocht.

Jdesse is volgens de politie op de avond van 1 december door drie mannen in een auto vervoerd van een garagebedrijf in Wormerveer naar station Almere Muziekwijk. Bij de kiosk hebben twee donkere mannen van ongeveer dertig jaar gesproken met een kennis van Jdesse. Eén van de mannen droeg een groene muts en heeft waarschijnlijk rastahaar. De ander is een stuk langer, rond de 1,95 meter, en droeg een korte bruine of grijze jas met capuchon.

Drie auto's op strand Haven
Daarna is het slachtoffer volgens de politie in een auto vervoerd naar het strand bij Almere Haven. Op het strand hebben tegen middernacht drie auto's gestaan, waaronder een Chrysler Voyager, die met de wielen vast zat in het rulle zand. Drie weken later werd het levenloze lichaam van de 40-jarige Jdesse Boerenveen gevonden bij een eilandje in het Gooimeer, op ongeveer 150 meter van het strandje.

Er is één verdachte uit Almere aangehouden, maar hij zegt niet met wie hij heeft samengewerkt. De politie is nog op zoek naar de twee andere mannen.



   

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel