Man gooit 'soundbar' richting agenten

ALMERE • Zo 5 februari 2017 | 13:05 • Zondag 5 februari 2017 | 13:05
De politie heeft zaterdagavond een Almeerder aangehouden nadat hij geluidsapparatuur richting agenten had gegooid. Dat meldt de politie Almere Buiten Hout. Agenten belden bij de Almeerder aan na klachten over geluidsoverlast. De man bleek daarover al meerdere keren te zijn aangesproken. 

Op de vraag of de muziek uit kon, antwoordde de Almeerder "nee!" en gooide hij de deur dicht. De agenten belden opnieuw aan en gaven hem een laatste kans om de muziek uit te doen. Anders zou de geluidsapparatuur in beslag worden genomen. De man antwoordde dat er 'helemaal niets in beslag zou worden genomen' en gooide de deur wederom dicht.

Van de muur gerukt
Terwijl de agenten aan het wachten waren op een machtiging van de hulpofficier van justitie om de woning binnen te gaan, rukte de bewoner zijn zogeheten soundbar van de muur. Hij gooide die vervolgens richting de agenten met de mededeling "Krijg ik een bewijs dat jullie hem hebben?"

De man is daarop aangehouden en ingesloten. Hij kreeg een proces verbaal voor geluidsoverlast en het verstoren van de orde.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel