Warenhuis Hudson's Bay zoekt tientallen werknemers

Almere 3 maart 2017
Bedrijf zoekt Almeerders met hart voor de stad
Hudson's Bay komt in oude V&D-pand
Hudson's Bay zoekt tientallen Almeerders die in het nieuwe warenhuis in het stadshart van Almere willen komen werken. Het Canadese bedrijf opent in de zomer de deuren van het voormalige V&D-pand. 

Voor de tien nieuwe Nederlandse filialen die dit jaar worden geopend zoekt Hudson's Bay in totaal 1.800 nieuwe medewerkers. Hoeveel dat er precies voor Almere zijn kon het bedrijf niet aangeven. De warenhuisketen zegt het belangrijk te vinden dat de nieuwe werknemers een grote betrokkenheid hebben met de stad waarin ze werken. Sollicitanten worden geselecteerd op hun houding en niet op ervaring. Alle vaardigheden die nodig zijn voor een bepaalde functie worden in een training aangeleerd. Oud-werknemers van het Almeerse V&D-filiaal krijgen in de sollicitatieprocedure geen voorrang.

Het warenhuis wordt ruim 10.000 vierkante meter. Twee etages boven kledingwinkel Mango worden bij Hudson's Bay getrokken. Of restaurant La Place terugkeert in het pand is nog steeds niet bekend. Jumbo, de nieuwe eigenaar van La Place en Hudson's Bay, voeren daarover nog gesprekken. 


© omroep flevolandsitemap | disclaimer