Appartementencomplex wordt hersteld na brand

LELYSTAD • Do 23 maart 2017 | 16:34 • Donderdag 23 maart 2017 | 16:34
Het appartementencomplex in de Lelystadse Zuiderzeewijk waar vorige maand brand woedde, wordt in de oude staat hersteld. Dat zegt woningstichting Centrada. De brand richtte grote schade aan, waardoor de acht bewoners niet naar hun woningen terug konden.

Enkele gedupeerden hebben inmiddels een andere woning gevonden, andere verblijven bij familie of vrienden tot het complex is hersteld. De bewoners krijgen de gelegenheid om hun spullen uit de appartementen te halen. Daarna beginnen de herstelwerkzaamheden. Centrada verwacht dat die een paar maanden in beslag nemen.

Onlangs is geprobeerd in te breken in het onbewoonde complex. Daarvan is aangifte gedaan bij de politie. Het is niet duidelijk of er iets is weggenomen.

Bij de brand in de nacht van 9 op 10 februari raakte niemand gewond. Een bewoner van een van de appartementen werd aangehouden op verdenking van brandstichting. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel