ANWB: mijd Amsterdam tijdens de ochtendspits

FLEVOLAND • Ma 27 maart 2017 | 20:31 • Maandag 27 maart 2017 | 20:31
De ANWB waarschuwt automobilisten om dinsdag de ochtendspits rond Amsterdam te mijden. Door de verkeerssituatie is de kans op lange files groot. De ANWB adviseert Flevolanders die naar Amsterdam rijden de actuele verkeersinformatie goed in de gaten te houden.

De Schipholtunnel in de A4 richting Den Haag is sinds maandagmiddag dicht na een brand in een van de vluchtwegen, waardoor camera's, kabels en leidingen beschadigd raakten. Verkeer rond Amsterdam zal daarvan ook dinsdagochtend nog last hebben.

Neem de trein
Ook blijven de afritten van de A9 naar de A4 dicht. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid, zodat de verkeersdruk op de twee banen in de tunnel beperkt blijft.
Wie op tijd op Schiphol moet zijn, kan volgens de ANWB het best met de trein gaan.

Verkeer rond de hoofdstad ondervindt de laatste dagen veel hinder, mede door wegwerkzaamheden. Het afgelopen weekeinde was de A1 tussen Diemen en Muiderberg dicht. Dat zorgde voor veel vertraging op andere wegen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel